Spillefilmjury / Feature film jury

 • Aron Kantor

  / Filmskaper & kunstner
  / Filmmaker & artist

  Aron Kantor er en filmskaper og kunstner som bruker filmspråket som et verktøy i sin utforskning av kjønnsidentitet, skeiv seksualitet, og selvbevissthet, gjennom en humoristisk og populærkulturell linse.

 • Ana David

  / filmprogrammerer
  / filmprogrammer

  Ana David har base i Lisboa, og arbeider med blant annet LISBON DOCS, et internasjonalt finansierings og co-produksjonsforum som er en av hovedarenaene for Portugisisk dokumentarfilm i samarbeid med EDN (European Documentary Network) og Apordoc, som står bak Doclisboa internasjonale filmfestival.

 • Jonas Jølle

  / seniorrådgiver
  / senior advisor

  Jonas Jølle er 43 år og fra Oslo. Han jobber som seniorrådgiver i Burson-Marsteller, som er et globalt kommunikasjonsbyrå. Tidligere har han jobbet for Utenriksdepartementet og Forsvaret. 

Kortfilmjury / Short film jury

 • Joshua Granell / Peaches Christ

  / Filmskaper
  / Filmmaker

  Peaches Christ er en av de aller mest legendariske San Fransisco drag queens i vår tid!

 • Campbell

  / filmskaper
  / filmmaker

  Campbell er en prisvinnende filmskaper som står bak den skeive romantiske komedien Stud Life som ble belønnet med ”Screen Nations Independence Spirit Award” i 2013, og ”Best Black LGBT Film” under Hotter Than July Film Festival samme året.

 • Marte Hansen

  / produsent
  / producer

  Marte Hansen (25) er utdannet innen filmproduksjon ved NTNU, og går for tiden produsentlinja på Den norske filmskolen på Lillehammer. Hun har jobbet som produksjonskoordinator og produksjonsleder på flere spillefilmer, og har produsert kortfilmer som har blitt vist verden over. Marte eier og driver produksjonsselskapet Maha Film AS.

Dokumentarfilmjury / Documentary film jury

 • Chris Belloni

  / Filmskaper & produsent
  / Filmmaker & producer

  Belloni en dokumentarfilmskaper, produsent og sjef for International Queer & Migrant Film Festival Amsterdam, som han startet i 2015.

 • David Weissman

  / filmskaper & aktivist
  / filmmaker & activist

  David Weissman er en Emmy-nominert filmskaper, lærer, filmprogrammerer, offentlig taler og aktivist. 

 • Atle Hunnes Isaksen

  / filmviter
  / filmscholar

  Atle Hunnes Isaksen (40) Jobber med kommunikasjon og regnskap i Norsk filmklubbforbund. Han er utdannet filmviter fra University of Sunderland.

Ungdomsjury / Queer Youth Jury

Magnus Sekkelsten

Magnus Sekkelsten (23) sitter som styremedlem i Skeiv Ungdom Oslo for 5. året, og jobber mye med lokallagets sosiale treff. Magnus er en stor filmentusiast og var en del av fjorårets ungdomsjury også, og gleder seg til å være en del av årets.


Christer André Gudmundsdottir

Christer (25) sitter i styret i Skeiv Ungdom Oslo som nestleder og webansvarlig. For øyeblikket studerer Christer til å bli frisør, og ønsker å utdanne seg videre innen organisasjonsarbeid med barn og unge. Av film og TV er Christer mest interessert o fantasi og science fiction, blant annet "Divergent"-franchisen, og TV-seriene "Arrow" og "The Flash".


Maja Céline Eriksen

Maja Céline Eriksen er en del av styret i Skeiv Ungdom Oslo, og har rollen som økonomiansvarlig. Hun er interessert i politikk og spesielt skeiv politikk, men utenom politikken liker hun å være drive med fysisk aktivitet, som blant annet klatring.