Vanja Ødegård

Festivalleder
Festival leader

Vanja Ødegård er fra Lillehammer, og har gått mastergrad i Filmvitenskap, med fokus på queer cinema ved NTNU i Trondheim. Hun har jobbet for en rekke filmfestivaler i Trondheim og Oslo, og jobber for tiden som gjestekoordinator ved Kortfilmfestivalen.

Skeive favoritter: Lilting (Khaou, 2014), Paris is Burning (Livingston, 1990) og Angels In American TV-miniserie (Nichols, 2003).

T: +47 99228067   /   vanja@oslofusion.no

Bård Ydén

Konsulent & programmerer
Consultant & programmer

Bård Ydén har vært en del av festivalen siden 2003, og startet som programmerer. Han tok over som festivalleder i 2007, oghar vært med på å forme festivalen til det den er i dag. Han vil fortsatt være en del av årets festival som ekstern konsulent og medprogrammerer.

Mads Kvalvaag Halvorsen

Produsent
Producer

Mads Kvalvaag Halvorsen har en bachelorgrad i filmvitenskap fra NTNU i Trondheim. I studietiden var han både filmanmelder og redaktør, og han har festivalerfaring fra Film fra Sør og kortfilmfestivalen i Grimstad. Under Oslo/Fusion 2016 var han jurykoordinator. 

Skeive favorittfilmer: Bad Education, Brokeback Mountain, Weekend.

T: +47 91364950   /   mads.h@oslofusion.no

Mads Wølner Voss

Katalogredaktør & programmerer
Editor Catalogue & programmer

Mads Wølner Voss har bachelorgrad i medievitenskap fra UiO og Master of Arts i Film Studies fra Columbia University. Han har tidligere vært nestleder og redaktør i Cinema Neuf under studietiden i Oslo, og jobbet med manuskonsultasjon og filmproduksjon i New York. Ved siden av Oslo/Fusion er han skribent og klipper. 

Skeive favorittfilmer: Mysterious Skin, Tropical Malady og Happy Together.

Pernille R. Egebjerg

Programmerer
Programmer

Pernille R. Egebjerg er filmkritiker og journalist med en forkjærlighet for filmfestivaler. Hun falt for Oslo/Fusion i 2014, og har siden vært ivrig etter å fremme festivalens mangfoldige filmtilbud. Bidrar med utvelgelsen i programmet og som skribent. 

Skeive favorittfilmer: The Kids Are All Right, Happy Together, Beginners.

Hilda Klaveness

Presse- & markedsansvarlig
Press & marketing

Hilda Klaveness er utdannet redigerer fra tidligere Nordisk Institutt for Scene og Studio, og har siden 2007 jobbet i Sporten i NRK. Hun har bachelorgrad i medievitenskap fra UiO, og fjorårets festival var hennes første som frivillig. 

Skeive favorittfilmer: Fucking Åmål, Shortbus, Pride.

T: +47 93082339   /   hilda@oslofusion.no

Johanne Svendsen Rognlien

Presse- & markedsassistent
Press & marketing assistant

Johanne Svendsen Rognlien er utdannet i film- og ltteraturvitenskap ved Lunds Universitet, og har en mastergrad i film- og Medievitenskap fra Københavns Universitet med særlig fokus på TV-serier og feminisme. Hun arbeider for tiden som journalist i FilmMagasinet, og skriver kommentarer for Kvinneguiden og film og TV i ny og ne.

Skeive favorittfilmer: Transparent, Boys Don't Cry og Rocky Horror Picture Show.

André Titland

Arrangementskonsulent
Event consultant

André Titland er 29 år og har erfaring fra blant annet Hovefestivalen, Quartfestivalen, Øyafestivalen og Slottsfjellfestivalen. til daglig jobber han som salgssjef på Chateau Neuf her i Oslo. 

Skeive favorittfilmer: Orlando, Querelle og How To Survive a Plague.

Bård Kråkevik

Assisterende produsent
Assistant producer

Bård Kråkevik har faglig bakgrunn fra utøvende kunst, gjennom teater, dans og musikk. "Når det gjelder yndlingsfilmer er det ikke så veldig enkelt å finne de "riktige" - mange filmer har jo vært store og viktige når man så de, i forhold til eget ståsted i livet, for eksempel "Maurice"... Fikk meg til å gråte da den kom, men er vel ikke akkurat en film jeg hyller i dag." 

Skeive favorittfilmer: Sebastiane, Shortbus og Paris Is Burning.

Jan Tore Eger-Heed

Nettansvarlig
Web

Jan Tore Eger-Heed jobber som webutvikler og har stor sans for film, teater og andre kulturelle utskeielser. Har vært frivillig til og fra for festivalen siden tidlig på 2000-tallet. 

Skeive favorittfilmer: Lilting, Weekend og Torch Song Trilogy.