Gjester

Her finner du oversikt over alle som gjester Oslo/Fusion 2016. For mer informasjon om de ulike arrangementene og juryene finner du linker nedenfor.

 • Campbell

  / filmskaper
  / filmmaker

  Campbell er en prisvinnende filmskaper som står bak den skeive romantiske komedien Stud Life som ble belønnet med ”Screen Nations Independence Spirit Award” i 2013, og ”Best Black LGBT Film” under Hotter Than July Film Festival samme året.

 • Chris Belloni

  / Filmskaper & produsent
  / Filmmaker & producer

  Belloni en dokumentarfilmskaper, produsent og sjef for International Queer & Migrant Film Festival Amsterdam, som han startet i 2015.

 • Ana David

  / filmprogrammerer
  / filmprogrammer

  Ana David har base i Lisboa, og arbeider med blant annet LISBON DOCS, et internasjonalt finansierings og co-produksjonsforum som er en av hovedarenaene for Portugisisk dokumentarfilm i samarbeid med EDN (European Documentary Network) og Apordoc, som står bak Doclisboa internasjonale filmfestival.

 • Joshua Granell / Peaches Christ

  / Filmskaper
  / Filmmaker

  Peaches Christ er en av de aller mest legendariske San Fransisco drag queens i vår tid!

 • Klaus Händl

  / skuespiller
  / actor

  Klaus ble født i 1969 i Tyrol, Østerrike. Han var delaktig i ensemblet Schauspielhaus Wien og har spilt i en rekke filmer. Han skriver opera librettoer for Beat Furrer, Georg Friedrich Haas, Arnulf Herrmann, Heinz Holliger, Klaus Lang and Hèctor Parra. I 2008 vant hans debutfilm MÄRZ / MARCH Silver Leopard i Locarno International Film Festival.

 • Marte Hansen

  / produsent
  / producer

  Marte Hansen (25) er utdannet innen filmproduksjon ved NTNU, og går for tiden produsentlinja på Den norske filmskolen på Lillehammer. Hun har jobbet som produksjonskoordinator og produksjonsleder på flere spillefilmer, og har produsert kortfilmer som har blitt vist verden over. Marte eier og driver produksjonsselskapet Maha Film AS.

 • Florian Hetz

  / kunstner
  / arist

  Den Berlin bosatte kunstneren Florian Hetz uttrykker seg gjennom illustrasjon, performance og fotografi. Hans arbeider er enestående, sexy og kontroversielle. Hans instagramprofil er trolig den oftest sperrede konto i Tyskland.

 • Atle Hunnes Isaksen

  / filmviter
  / filmscholar

  Atle Hunnes Isaksen (40) Jobber med kommunikasjon og regnskap i Norsk filmklubbforbund. Han er utdannet filmviter fra University of Sunderland.

 • Jonas Jølle

  / seniorrådgiver
  / senior advisor

  Jonas Jølle er 43 år og fra Oslo. Han jobber som seniorrådgiver i Burson-Marsteller, som er et globalt kommunikasjonsbyrå. Tidligere har han jobbet for Utenriksdepartementet og Forsvaret. 

 • Ingrid Jungermann

  / filmskaper
  / filmmaker

  Arbeidet hennes har blitt vist i forskjellige filmfestivaler verden rundt, blant andre Tribeca Film Festival, Rotterdam International Film Festival, Los Angeles Film Festival, Outfest ogFrameline. Hun har en MFA fra NYU Graduate Film School, hvor hun mottok Spike Lee Production Grant og The King Screenwriting Award. Hun er her med filmen “Women Who Kill”.

 • Aron Kantor

  / Filmskaper & kunstner
  / Filmmaker & artist

  Aron Kantor er en filmskaper og kunstner som bruker filmspråket som et verktøy i sin utforskning av kjønnsidentitet, skeiv seksualitet, og selvbevissthet, gjennom en humoristisk og populærkulturell linse.

 • Daniel McIntyre

  / kunstner
  / artist

  Daniel McIntyre er en kunstner som jobber hovedsakelig med film for å skape verk rundt minner, identitet og historie. Etter endt utdannelse ved York Universitet i 2009, har han laget prisvinnende filmverk som har vært utstilt og vist verden rundt.

 • Kevin Stea

  / danser, koreograf, skuespiller
  / dancer, choreographer, actor

  Kevin Stea er en amerikansk danser, koreograf, skuespiller, sanger regissør og modell. Han har jobbet som danser og koreograf for en rekke kjente artister som Madonna, Lady gaga og Michael Jackson, og har også vært deltakende i filmer og TV-serier. 

 • David Weissman

  / filmskaper & aktivist
  / filmmaker & activist

  David Weissman er en Emmy-nominert filmskaper, lærer, filmprogrammerer, offentlig taler og aktivist.