Rema+Jenny=Strike a Pose

I går hadde vi fullsatt sal på visningen av dokumentaren Strike a Pose med besøk av selveste Kevin Stea, en av danserne til Madonna fra Blonde Ambition-turnèen i 1990. 

Vi i Oslo/Fusion har vært så heldige å få et parti med Strike a Pose-poser av Rema 1000 som har et samarbeid med Jenny Skavlan og Miljøagentene. Skavland skriver på sin blogg at: "den miljøvennlige posen er laget av økologisk og fairtrade-sertifisert bomull og kan bæres både som sekk og veske." Overskuddet fra salget av posene går til miljøagentene - ingen dårlig sak å støtte med andre ord. Du kan lese mer om samarbeidet på Jenny Skavlands blogg.

Jenny Skavland er kjent for sitt arbeid med å vise hvor kult og unikt du kan gjøre gjenbrukskjøpene dine. På sin blogg viser hun hvordan du kan re-designe Strike a Pose-posen din og gjøre den HELT unik. Ta en kikk her.

Publikummerne som møtte opp tidlig til gårsdagens visningen av dokumentaren var EKSTRA heldige og fikk med seg et Strike a Pose-pose hjem.

Fikk du ikke billetter til gårsdagens visning? Fortvil ikke! På søndag har du nemlig muligheten til å se filmen kl. 13.00 i Tancred på Cinemtaket. Sørg også for å få med deg Kiki kl. 15.00 i samme sal. 

Og hvem vet - kanskje har vi noen flere Strike a Pose-poser på lur...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Skeiv filmfestival i et land med livstidsstraff for homofile

  • Av Hilda Klaveness    09.05.2017

Ugandas eneste skeive filmfestival trenger støtte fra hele den skeive familien for å kunne fortsette å sakte, men sikkert endre det ugandiske folks holdninger. Bli med på en av de viktigste folkefinansieringsprosjektene i år.

Jury award winners

  • Av Hilda Klaveness    16.09.2016

The 26th edition of Oslo/Fusion International Film Festival is over and our eminent jury have picked four films from our jammed packed program. Take a look.

Rema+Jenny=Strike a Pose

  • Av Hilda Klaveness    07.09.2016

Visste du at Oslo/Fusion har et samarbeid med REMA 1000, Jenny Skavland og Miljøagentene?